Services från SVA AB

Vi erbjuder ett flertal av billeasingprodukterna som idag finns på marknaden. Vi ber att ni läser nedan för en kort beskrivning av olika tjänster och typer av leasing.

Operationell leasing:

Vi hjälper er med att fastställa en bilpolicy, som styr ert bilinnehav i önskad riktning. Därefter tar vi rollen som er bilavdelning i företaget. Det betyder att vi kommer att ha all kommunikation med förarna, t.ex. önskemål om bil, inköp, finansiering, försäkring, service, bränslekort, milrapportering, däckbyte, hyrbil, och i slutändan avyttring av och försäljning av bilen. Det blir inte enklare än så. Ni kan med säkerhet budgetera för era bilkostnader, och vi står för alla riskerna i affären.

Vagnparksadministration:

Vi tar ansvaret för er befintliga vagnpark och hanterar den som om det var våra egna fordon. Det betyder att alla erbjudanden på däck, service och reparation, och efterföljande fakturorna rörande detta granskas enligt vår standard. Det ger kostnadskontroll och garanti för rätt beslut, utan att det kostar tid. Vi hjälper även till med avyttring av fordonen när ägarskapet önskas avslutat.

Finansiell leasing:

Vanlig finansiell leasing som erbjuds av de flesta banker och bilhandlare, men med den fördelen att ni har möjligheten att välja till de sidotjänster ni behöver. Enkelt, men väldigt flexibelt om behovet ändras över tid.
Vi levererar den lösning, som bäst tillgodoser våra kunders behov.